Influencer

Jag har under flera år gjort framgångsrika kommersiella samarbeten på mina sociala medier, främst på Instagram där jag når en stor, aktiv, stark och intressant målgrupp. Om du vill veta mer så skickar jag gärna över mitt mediakit som bland annat innehåller färsk statistik, specifik målgrupp, aktuella samarbetspartners samt priser.
Mejla patrick@ekwall.se så har du det i din inbox väldigt snart.

Total Räckvidd

Instagram följare

MÅLGRUPP

Patrick har en extrem bredd på sina sociala medier med två helt olika starka målgrupper. På Instagram med ca 75% kvinnor i en kapitalstark ålder, +25 år På Twitter med ca 85% män med sportintresse i åldrarna 20-60 år. Facebook komplettar bägge målgrupperna.

I sina kommersiella samarbeten på (framförallt) Instagram lägger Patrick personligen upp en målsättning och en genomarbetad strategi. Han vet vad som fungerar bäst för sina följare och kommer med användbara råd. Allt för att samarbetet ska bli så effektfullt och lyckat som möjligt.

VILL DU SYNAS?

Vill ditt företag boka ett samarbete med Patrick så kan vi skicka Patricks mediakit med aktuell statistik etc. Eller vill ställa frågor till Patrick direkt?
Kontakta patrick@ekwall.se

Tidigare samarbeten